25+ ondernemers uit de buurt

Health @ the lake festival

Therapeuten en coaches op het gebied van voeding.

Gezond met Rox – Orthomoleculair voedingsadvies

Voeding is haar passie en dat vindt je ook terug in haar werk In haar praktijk “Gezond met Rox” begeleidt ze 1-op-1 heel wat mensen op weg naar een gezondere levensstijl. Zo komt de mens weer gezonder in hun vel. Dit geeft haar zoveel energie dat Roxanne naast haar begeleidende trajecten een  journal/kookboek ‘Let’s go healthy’ heeft uitgebracht.  Sinds dit jaar ook een exemplaar voor kinderen genaamd ‘Let’s go healthy KIDS.’

Op het festival sta Rox met haar kookboeken, duurzamen lunchtrommels een lekkere snack vanuit haar eigen kookboeken.

 

THEONI WATER:

Op dit moment wordt het water verkocht in heel Europa en regelmatig ingezet bij gezondheidsklachten. Mensen met darmproblemen, ontstekingen in de gewrichten of problemen met de lever hebben baat bij het drinken van Theoni. Dit komt onder ander door de goede kwaliteit van het water en de afwezigheid van toxic metals, oftewel zware metalen. Theoni stroomt uit de berg op 1100 meter hoogte met een constante temperatuur van 6 graden, de fabriek pakt 1% van de bron om de flesjes te bottelen. En belangrijk: het wordt niet gefilterd en er wordt niks aan het water toegevoegd. Het is een product van moeder aarde in haar puurste vorm.

Festival aanbieding!
Voor elke bezoekers bied ik 2 producten aan voor €20,00 i.p.v. €39,90 of €34,90. 

Edward Blommaart maakt gezondheid eenvoudig!

Edward is een nieuwsgierige, leergierige, energieke en speelse gezondheidswetenschapper & vasten- en autofagie expert. Hij is biochemicus, kPNI therapeut (praktijk Oerfit.nl), en vasten-expert. Zijn kennis draagt hij uit in lezingen, trainingen en cursussen, waarin hij complexe wetenschap in eenvoudige bewoording vertaalt naar de dagelijkse praktijk.

Edward leeft volgens het practice-what-you-preach principe. Hij maakt plezier, verstandige voedingskeuzes, mediteert regelmatig, doucht koud, en beweegt graag. Wekelijks is hij te vinden in het prachtige Geestmerambacht waar hij Natuurlijk Sportief doet. Als wetenschapper weet hij dat dit alles goed voor hem is.

Daarnaast, en belangrijker nog: hij voelt zich er geweldig bij. En hij gunt jou precies datzelfde!

Festival aanbeiding:  Edward geeft gratis een lezing met een quiz onderdeel.  

Healthy Green Week 

Wil jij graag gezond detoxen? En zoveel eten als je wilt? Doe dan mee aan de gezamenlijke Healthy Green Week. De gezondste manier van detoxen. Eet een hele week alleen maar groene gezonde gerechten. Antoinet de Jong begeleidt je de gehele week via voor het beste resultaat. Alle menu’s die je maakt staan kant en klaar in het het digitale kookboek. Begin met detoxen om van een bepaalde verslaving af te komen, om te starten met afvallen of omdat af en toe detoxen gewoon gezond is. 

Festival aanbieding:
Je kan onze kraam vinden om meer informatie te verkrijgen. De volgende detox is in oktober.
Schrijf je alvast in en krijg gelijk een leuk cadeau!

Neuners biologische thee

“De herfst komt eraan. September en Oktober zijn de perfecte maanden om je lichaam vrij te maken van afvalstoffen. Neuner’s ondersteunt je hierbij jaarrond met smakelijke theeën voor elke dag. En deze maanden zijn er zelfzorg detox kuren waarbij je juist wél gezond blijft eten. Met een aangepast eetpatroon ga je weer bewust gezonde keuzes te maken. Hiermee bereid je jezelf voor op de wintertijd. Filosofie van Hans Neuner, erkende natuurgeneeskundige in Oostenrijk: “Eerst je lichaam ontdoen van ballast, en het vervolgens van goede voedingstoffen te voorzien”. Miranda is de exclusieve vertegenwoordiger voor Nederland van de producten van Neuner’s. Ze kan je op het Health @ The Lake Festival alles vertellen hierover en je kunt meteen jouw thee of kuurbox aanschaffen. “

Festival aanbeding:
3 doosjes biologische Neuners thee voor € 15 

Compleet Gezond – Voedingsgeneeskunde 

Compleet Gezond is afslanken en genezen van leefstijlklachten door gezonde voeding. Wil je blijvend afslanken en genezen van diabetes type 2, hoge bloeddruk, migraine en te hoog cholesterol? Dit kan door gezonde voeding via de methode Compleet Gezond.

Afvallen en goed in je vel komen is meer dan tijdelijk wat minder eten. Om af te kunnen vallen moet je lichaam goed werken. Werkt je lichaam niet goed, dan is blijvend afvallen geen optie. In tijd van ziekte (en obesitas is door de WHO gekwalificeerd als een ziekte) heeft je lichaam alle reserves nodig om ziekte te verslaan. Je lichaam zet in tijden van ziekte het sein op rood waardoor alle reserves vastgehouden worden. Ook je vetreserves.

Festival aanbieding:
Bij Compleet Gezond start je het traject met een uitgebreid bloedonderzoek.
Bea Pols geeft gratis een lezing om je meer te vertellen over haar werk als voedingsgeneeskundige.
 

Studio RE-NEW

Voel jij je topfit? Ben je blij met jezelf? Heb je energie voor 10?
Of is er nog verbetering mogelijk maar heb je geen idee hoe je dit kunt aanpakken en/of heb je voor je gevoel al van alles geprobeerd?

De mens en zijn complexiteit, Rianda houdt ervan. Vol tegenstrijdigheden is het een uitdaging om de verdieping in de mens te vinden. Verbinding te maken, emoties te delen en terug te keren naar de basis, onze intuïtie. Haar uitgangspunt is dat alles onderling verbonden is en zo één geheel vormt (Holos). Ook wij mensen bestaan uit verschillende delen: ons fysieke lichaam, onze ziel, geest, gevoelens en gedachten. Omdat alles met elkaar in verbinding staat, heeft een verstoring in één van deze deelgebieden direct effect op de andere gebieden. Als mens functioneren we optimaal als we in balans zijn. Tijdens jouw coach sessies onderzoeken we waar jij een disbalans ervaart en gaan we vervolgens aan de slag om deze te herstellen. 

Festival aanbieding Rianda Nannes staat met haar stand voor jou klaar. Als leefstijl & Business coach bied ze  een gratis leefstijlcheck aan. Door het invullen van de leefstijlcheck krijg je beeld bij wat een gezonde leefstijl inhoudt en ontdek je wat jouw aandachtpunten zijn.