25+ ondernemers uit de buurt

Health @ the lake festival

Deelnemers Body & Mind
Massagepraktijk #Liefmens

Massagepraktijk #LiefMens richt zich op de mens die weet hoe belangrijk zelfzorg is, die af en toe een pas op de plaats maakt en zichzelf op nummer 1 zet. De mens die druk bezig is met alle ballen in de lucht houden en die het verdient om die ‘mute’ knop in te drukken.

Stephanie biedt een mooie combinatie van verschillende ontspannende massages, Reiki, Access Bars en holistische behandelingen. Daarnaast adviseert en begeleidt zij mensen bij het gebruik van essentiële oliën. 

Festival aanbieding: Als je op deze dag een afspraak in laat plannen dan ontvang je 25% korting.  Ook zal er een rug-schouder-nek massage (45 minuten) verloot worden

 

Sandra de Rooij – Hypnotherapeut
Leef je mooiste leven!

Ik ben Sandra de Rooij en heb een praktijk voor Hypnotherapie. Mijn wens is voor iedereen een leven zonder angst, met veel meer rust in het hoofd en lichaam! Zonder Angst door het leven?! Hoe fijn is dat? 


Met Hypnose is dat eigenlijk vrij makkelijk om dat te bereiken, therapie met Hypnose is snel, simpel, makkelijk en veilig. Je gaat naar een ontspannende staat, waarin ik contact kan leggen met jouw onbewuste. Daar waar alle vaak negatieve overtuigingen, gedachten, angsten en ideeën liggen opgeslagen en d.m.v. van speciale technieken getransformeerd kunnen worden naar positieve overtuigingen. Hypnose kan eigenlijk bij ieder probleem ingezet worden.

Ik begeleid veel cliënten om van hun angsten/ fobieën af te komen. Dit doe ik met een speciaal combi-traject van 2 behandelingen, nieuwsgierig? Wil jij ook jouw angsten loslaten?
Kom naar mijn stand toe op het festival en ik vertel er alles over!

Festival aanbieding:
Deze dag geef ik ook nog eens 15% korting op dit speciale traject.
Tijdens het festival verloot ik daarnaast ook een Access Bars behandeling en een Aura en Chakra-healing!

Schoonheidsspecialist 

Skindeep beauty in Oudkarspel is de plek waar jij je kunt terugtrekken van je hectische leven en jezelf kunt onderdompelen in de wereld van natuurlijke schoonheid. Een plek waar Marjolein Plak jou meeneemt naar de beste versie van jezelf.

Marjolein gebruikt haar kennis van de huid, hormonen, voeding, Ayurveda en Chinese medicijnenleer om jouw huid in optimale conditie te brengen en te laten stralen. Dit alles in combinatie van verschillende gezichtsmassage technieken en natuurlijke huidproducten.

Gespecialiseerd in huidproblemen en hormonale problemen.

Ontmoet Marjolein bij haar sfeervolle stand om te snuffel naar de beste  natuurlijke cosmetica. 

Praktijk Menelya’s Holistic Healing.

Thamara krijg er energie van om mensen in hun eigen kracht te zien staan! “Als mens sta jij centraal in jouw eigen leven. En het leven brengt uitdagingen met zich mee, waardoor je soms hulp en begeleiding nodig hebt.” Thamara vindt haar passie in het zoeken naar mogelijkheden. Ze loopt een stukje mee in het leven van een ander en levert daardoor een bijdrage aan een gelukkiger en moeitelozer leven. Daarom geeft Thamarra Reiki behandelingen en Holistische Therapie sessies. 

Ben je nieuwsgierig naar haar werk als Reiki en Holistische Therapeut? Ze staat tijdes het festival voor jou klaar. 

Enjoy your Health ⎻ Praktijk voor Kinesiolgie

Kinesiologie betekent vrij vertaald ‘de leer van de beweging’. 

Bij Kinesiologie wordt gebruik gemaakt van de spiertest als middel. De spiertest is een uiterst effectieve methode om te communiceren met het lichaam. Door middel van spiertesten zien we waar onbalansen in je energiesysteem voorkomen. Na het corrigeren of herstellen van de onbalansen wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd, zodat je energie weer optimaal kan stromen.

Op deze wijze wordt de oorzaak van de klacht in beeld gebracht.

Onbalansen kunnen van verschillende aard zijn, zoals lichamelijk, chemisch (voeding) of emotioneel. 
Kinesiologie kan dan ook voor diverse klachten ingezet worden zoals stress, lichamelijke klachten en emotionele problemen.

Kom kennismaken met Kinesiolgie en ontmoet Irma Nauts bij haar stand. 

Praktijk voor Haptotherapie 

Haptotherapie is een therapievorm die gebaseerd is op de haptonomie. Dit is de leer van het voelen. Om inzicht in jezelf of in je klachten te krijgen is praten zinvol, om daarnaast ook het lichaam als informatiebron te gebruiken is minstens zo zinvol.

Door een gebrek aan affectief (gevoels) contact in je leven of door lastige dingen die je mee maakt kan de balans tussen je gevoel en verstand soms wat zoek raken. Soms zelfs zo erg dat je alleen nog maar in je denken vastzit en kwijt bent wat je nou werkelijk voelt. Hierin ligt het gevaar dat je wat in het overleven terecht komt. Wat op korte termijn soms even heel handig kan zijn, maar wat op langere termijn voor psychische en lichamelijke klachten kan zorgen. 

Door middel van gesprek, oefeningen in de ruimte en werken aan de behandelbank met aanraking proberen we inzicht te krijgen in jouw voelen en daarmee inzicht in jouw patronen waarom jij doet zoals je doet. Van daaruit ontstaan weer mogelijkheden om dingen eventueel anders te bekijken of aan te pakken.

Ontmoet Monique Haines bij haar stand tijdens het Health @ The Lake Festival.

Sportmassage Langedijk 

Als sportmasseur help ik je graag. Bent je aan het trainen voor een wedstrijd ? Mark zorgt dat je fit blijft en zonder blessures de eindstreep haalt. Maar ook als je een recreant bent die graag wekelijks wilt (blijven) sporten bent je aan het goede adres. Naast het geven van een sportmassage geeft Mark (sportief) advies en bekijken we samen of eventuele klachten verholpen kunnen worden. Door bijvoorbeeld triggerpoints therapie of cupping toe te passen. 

Festival aanbieding:
Mark Stoel staat met zijn behandelbank op het festival om jou gericht advies te geven. 

Spiritueel Centrum de Vlindertuin

Vanessa heeft al vanaf haar 6e levensjaar contact met overledenen. Haar spiritualiteit  heeft ze in de afgelopen jaren ontwikkeld tot haar eigen spiritueel centrum in Heerhugowaard . Hier werkt zij als medium en geeft diverse readings om haar klanten op weg te helpen. Daarnaast geeft Vanessa coaching-sessies, spirituele cursussen, vrouwenavonden, healing en access bars, massages, workshops kaartleggen en pendelen. Teveel om op te noemen. “Ben ik zweverig?” Zeker niet! Mijn motto is spiritualiteit met 2 benen op de grond! Kom het eens ervaren, je bent van harte welkom.

Vrouwencirkel 
Samen met Lenneke van den Berg,  natuurlijk holistisch kraamverzorgster en vrouwencoach organiseert Vanessa vrouwencirkels.

Festival aanbieding:
Er worden gratis 2 korte vrouwencirkel-sessies gegeven. 

True Self Followers

Corina begeleidt jou als bewuste vrouw bij het in lijn komen met je unieke blauwdruk door te luisteren naar en weer te vertrouwen op jezelf via je mooiste bezit: je lijf. 

Door de kennis over Human Design en all natural suppletie te combineren, biedt Corina een duurzame en praktische manier aan. Om vervolgens op een eenvoudige heldere wijze en in jouw tempo, eindelijk helemaal jezelf te snappen en te zijn.

Om zo de vrijheid te ervaren van zijn wie je werkelijk bent, vol plezier, energie, gezondheid en financiële onafhankelijkheid, volledig in lijn met je levensdoel. Zodat je de impact maakt waar jij, zoals je diep van binnen weet, toe in staat en voor bedoeld bent.

Festival aanbieding:
True Self Followers laat van jou een gratis Human Design Bodygraph maken en Corina geeft een korte toelichting voor meer inzicht in je Life Purpose. 

Praktijk Mauna – Shanna Bartels
 
Praktijk Mauna helpt jou om beter te kunnen ONTSPANNEN, om in verbinding met jezelf te komen en jezelf te ontdekken.
Zij doet dit door middel van het aanbieden van Yogalessen en -sessies en Ontspanningstrainingen.
Simpele oefeningen met maximaal effect. 
Wil je het zelf ervaren of meer informatie? Kom gerust langs mijn stand.
Festival aanbieding:
Shanna geeft gratis een korte ontspanings sessie. 

Bij Franciska in Balans 

Wil je graag werken aan de gezondheid van je huid? Heeft er wel eens iemand ècht goed naar jouw huid gekeken? Of lukt het je niet om je huidprobleem onder controle te krijgen? “Bij Franciska in Balans” helpt je graag via huidverbeterende behandelingen. Niet alleen van het gezicht, maar van het hele lichaam. 

Samen zoeken we naar de beste behandeling en producten voor jouw huid. Als Skin Expert kan ik door de combinatie van een uitgebreide huidanalyse, een doeltreffend behandelplan, persoonlijke begeleiding en een gepersonaliseerd productadvies, ervoor zorgen dat jij de resultaten bereikt die je voor ogen hebt.

Zo binnen, zo buiten: is je lichaam van binnen in Balans, dan laat zich dat zien via je huid. Of het nu gaat om huidveroudering, pigmentschade herstellen of onzuiverheden verminderen: ik pas de behandeling volledig aan op jouw persoonlijke huidconditie- en wensen. 

Heb je huidklachten of fysieke pijn en ongemak? Bij de stand van “Bij Franciska In Balans”, geven we graag advies over jouw huid en lichaam. 

Festival aanbieding:
Maak kennis met de gezondheidsproducten van Zinzino. Doe een gratis eenvoudige BalansTest van Zinzino, die geeft je betrouwbaar inzicht in hoe het met jouw lichaam, huid en health gesteld is. 

Taboe coaching en therapie 

Overprikkeling, we hebben er allemaal elke dag mee te maken. Zeker door onze steeds snellere en complexere maatschappij waarin wij leven. Alleen bij de een komt het meer binnen dan bij de ander, oftewel de een kan er beter mee omgaan dan de ander. Dit alles heeft te maken met waar jij vandaan komt.  Jouw tijd in de buik van je moeder, jouw geboorte én jouw opgroeien bepalen namelijk tezamen hoe jij in je volwassen leven in een bepaalde (overprikkelende) situatie op bepaald gedrag reageert. En soms denk je, aijj dat had ik anders moeten doen, niet zo handig.
Het is slechts een overlevingsmechanisme die maakt dat je reageert zoals je reageert.
Leren omgaan met overprikkeling en jouw gedrag leren doorzien, is mijn specialisatie als gezinstherapeut.
 
Het (kinder)boek Prikkelstorm kan daarbij (voor je kind) zeer helpend zijn.
Kom jij bij mijn kraam een praatje maken? Dan babbelen wij daar verder.

Pauline Hartman Coaching

Pauline begeleid cliënten in kleine stappen naar een gezondere leefstijl. Door een breed scala aan diensten die ze aanbiedt, kan door de cliënt een op maat gemaakte aanpak gekozen worden. Of je nu man, vrouw, jong, oud, actief, niet actief, werkend of niet werkend bent dat maakt allemaal niets uit. Samen bespreken we welke aanpak voor jou de beste keuze is.

Ze gaat niet voor een snel resultaat – wel gaat ze voor blijvend resultaat!

Kom bij mij langs om te zien wat ik je kan bieden voor jouw pad naar een gezondere leefstijl.

Festival aanbieding: 10% korting op de eerste afspraak.

Passie’s Passie 

Ontdek de handgemaakte sieraden van leer en bijzondere edelsteen van Pascale van Staten.
Op het festival heeft Pascal leuke aanbiedingen en kortingen.